>

Airport Transfer Istanbul

10 Kasım 2013 Pazar

Istanbul shuttle flygpla tstransport och privat shuttle-tjänst mellan Istanbul och dess flygplats.

PRIVAT BILTJÄNSTi  istanbulflughafentransfer.de är också en specialiserad privat bil tjänst i Istanbul. Efter att passering av tullen och upplockning av bagaget, kommer passagerarna att välkomnas av föraren med en skylt med deras namn på.Vi erbjuder privat bil eller shuttles för 1 till 3 personer, 4 till 5 personer eller 6 till 8 personer.

Alla är utrustade med luftkonditionering. Rymligt inre utrymme i baksidan erbjuder bekväm transport av bagage i fordon och aldrig monterad på fordonet.Vid reservation behöver du skriva dina flygdetaljer och adressen till ditt Istanbul hotell (eller privat bostad). Din resa kommer att bli bekräftat inom 24 timmar och du kommer att bli försedd med en resvoucher att visa till föraren.

För mer information, se vår FAQ-sida.Istanbul Flygplats Shuttle TJjänstIstanbul Airport Transfer är en hyrtjänst som erbjuder förardriven transport med förare som är specialiserade i dörr till dörr-transport av passagerare mellan Istanbul flygplats och Istanbulhotell eller privata adresser.Den lättaste och mest ekonomiska sätt att resa dörr till dörr från Ataturk flygplats, Sabiha Gokcen flygplats till Istanbul hotell.